Ο όμιλος Viomedic και Viobreath προσφέρει άμεση, πιστοποιημένη και εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη του αναπνευστικού εξοπλισμού σας.

Οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης χαρακτηρίζονται από την ολοκληρωμένη κατάρτιση του προσωπικού μας, την πιστοποίηση ISO για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την πιστοποίηση από τους διεθνείς κατασκευαστές των αναπνευστικών συσκευών μας.

Σε αυτή τη βάση παρέχουμε πανελλαδικά τις άμεσες υπηρεσίες επίλυσης τεχνικών ζητημάτων, συντήρησης, αλλά και αντικατάστασης του αναπνευστικού εξοπλισμού σας.

Αντιπρόσωποι

Αθήνα

Αθήνα Viomedic : +30 210 9767000, athina@viomedic.gr

Αθήνα Viobreath : +30 210 9715035, info@viobreath.gr

Καβάλα

Τηλ. : +30 2510 833136, info@viomedic.gr

Θάσος

Τηλ. : +30 2510 833136, info@viomedic.gr

Δράμα

Τηλ. : +30 2510 833136, info@viomedic.gr

Ξάνθη

Τηλ. : +30 2510 833136, info@viomedic.gr

Βόλος

Βόλος : 6946647764

Φόρμα Δήλωσης Τεχνικού Ζητήματος

  Συχνές ερωτήσεις

  Συγκεντρώσαμε για εσάς τις συχνότερες ερωτήσεις που δεχόμαστε σχετικά με τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και δίνουμε άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

  Έχω κάποια απορία σχετικά με τη λειτουργία / χρήση της αναπνευστικής συσκευής. Πού μπορώ να απευθυνθώ;

  Για κάθε ζήτημα που προκύπτει, αλλά και για κάθε απορία σχετικά με τη λειτουργία και τη χρήση της αναπνευστικής συσκευής, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή, κατά της εργάσιμες μέρες και ώρες, στα τηλέφωνα της εταιρείας. Και μην ξεχνάτε πως για τους πελάτες μας υπάρχει πάντοτε και η 24ωρη γραμμή τεχνικής υποστήριξης για ζητήματα που χρήζουν άμεσης τεχνικής υποστήριξης.

  Τί καλύπτει η 24ωρη παροχή υπηρεσίας;

  Λόγω του αντικειμένου της εταιρείας, υπάρχει 24ωρη εξυπηρέτηση που αφορά αντικαταστάσεις σε αναπνευστικές συσκευές που έχουν υποστεί βλάβη, παράδοση αναπνευστικών συσκευών νέων περιστατικών κατ’ οίκον, καθώς και άμεση επικοινωνία με την εταιρεία για ζητήματα που χρήζουν άμεσης τεχνικής υποστήριξης.

  Ποιές περιοχές καλύπτει η τεχνική εξυπηρέτηση της Viomedic;

  Ο όμιλος Viomedic και Viobreath προσφέρει πανελλαδική τεχνική κάλυψη για τα προϊόντα της με έδρες και σταθερά σημεία αναφοράς σε Αθήνα, Καβάλα, Ξάνθη, Βόλο και Θάσο. Από τη στιγμή που θα τεθεί υπ’ όψη μας το τεχνικό ζήτημα, η Viomedic κινητοποιεί αμέσως την κατά τόπους κοντινότερη τεχνική ομάδα της Viobreath, η οποία φροντίζει για την άμεση επίλυση του τεχνικού ζητήματος, με την επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του αναπνευστικού εξοπλισμού.

  Πιστοποιήσεις Ποιότητας

  Οι τεχνικές υπηρεσίες του ομίλου Viomedic και Viobreath χαρακτηρίζονται από την άμεση και ολοκληρωμένη φροντίδα της πλήρως καταρτισμένης τεχνικής ομάδας μας, την εξειδικευμένη γνώση μας και την πιστοποίηση από τους κορυφαίους κατασκευαστές των προϊόντων μας, καθώς και από το πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης και Ορθής Πρακτικής Διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.

  ISO

  ISO 9001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης και τη Διαχείριση της Ποιότητας Ιατρικών Συσκευών

  HTcert

  HTCert: Υπουργική Απόφαση ΔΥ8Δ/Γ.Π. ΟΙΚ/1348/2004. για την Ορθή Πρακτική Διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων